GSE UK Virtual Conference 2024

Where Technology and Talent meet Tomorrow

You have already selected a presentation for that time!
You can either change your preference or replace your current choice.

Do you want to:

Please note that the agenda information shown below is based on the information we have today and may well change as we approach the conference date. A version of the agenda more suitable for screen readers can be found here.

You must register and add to BYOA before you can attend any of the following agenda sessions.

Click on Presentation Slides/Notes to download attachments.     Click on Presentation Video to view videos.

Conference Keynote Sessions

Conference Opening
Tuesday 23rd: 08:30

Mark Wilson

Conference Lunch & Learn Sessions

Show Agenda For:

Customise Agenda Show customisation options






Tuesday 23rd April

Time

Virtual Room 1

Virtual Room 2

Virtual Room 3

Virtual Room 4

Virtual Room 5

Virtual Room 6

Virtual Room 7

Virtual Room 8

Virtual Room 9

Virtual Room 10

Keynote: Conference Opening

08:30 - 08:45

Mark Wilson
Company: Vertali Limited
Session: K2

 

Break

08:45 - 09:00

09:00 - 10:00

Diversity in the Mainframe: The Trailbl...

Niall Ashley
BMC Software Ltd
Session: 1A

VR1
101
Atul Bhovan
30 Minute Break

10:00 - 10:30

10:30 - 11:30

Mainframe Poké-security

10:30 - 11:00

Niall Ashley
BMC Software Ltd
Session: 1B


VR1
101
Atul Bhovan
30 Minute Break

11:30 - 12:00

12:00 - 13:00
30 Minute Break

13:00 - 13:30

13:30 - 14:30

Career Rejection: Stay driven despite an...

Niall Ashley
BMC Software Ltd
Session: 1C

VR1
101
Atul Bhovan
30 Minute Break

14:30 - 15:00

15:00 - 16:00

Placeholder Session

Atul Bhovan
BMC Software Ltd
Session: 1D

VR1
101
Niall Ashley
30 Minute Break

16:00 - 16:30

16:30 - 17:30
Wednesday 24th April

Time

Virtual Room 1

Virtual Room 2

Virtual Room 3

Virtual Room 4

Virtual Room 5

Virtual Room 6

Virtual Room 7

Virtual Room 8

Virtual Room 9

Virtual Room 10

09:00 - 10:00
30 Minute Break

10:00 - 10:30

10:30 - 11:30
30 Minute Break

11:30 - 12:00

12:00 - 13:00
30 Minute Break

13:00 - 13:30

13:30 - 14:30
30 Minute Break

14:30 - 15:00

15:00 - 16:00
30 Minute Break

16:00 - 16:30

16:30 - 17:30
Thursday 25th April

Time

Virtual Room 1

Virtual Room 2

Virtual Room 3

Virtual Room 4

Virtual Room 5

Virtual Room 6

Virtual Room 7

Virtual Room 8

Virtual Room 9

Virtual Room 10

09:00 - 10:00
30 Minute Break

10:00 - 10:30

10:30 - 11:30
30 Minute Break

11:30 - 12:00

12:00 - 13:00
30 Minute Break

13:00 - 13:30

13:30 - 14:30
30 Minute Break

14:30 - 15:00

15:00 - 16:00
30 Minute Break

16:00 - 16:30

16:30 - 17:30
End of Conference

18:00 - 18:10