GSE UK Conference 2022

Mainframes are MAD - Modern, Adaptable, Diverse

You have already selected a presentation for that time!
You can either change your preference or replace your current choice.

Do you want to:

Please note that the agenda information shown below is based on the information we have today and may well change as we approach the conference date. A version of the agenda more suitable for screen readers can be found here.

Conference Keynote Sessions

Conference Opening
Tuesday 1st: 09:00

Mark Wilson

Conference Lunch & Learn Sessions

Show Agenda For:

Customise Agenda Show customisation options






Tuesday 1st November

Time

Becketts

Catalunya

Chapel

Hockenheim

Hungaroring

Indianapolis

Melbourne

Monaco

Nurburgring

Stowe

Suzuka

Vale

Wellington A

Wellington B

Woodcote

Monza

Registration & Coffee

07:30 - 09:00

Keynote: Conference Opening

09:00 - 09:15

Speaker: Mark Wilson
Company: BMC Software

 

Morning Coffee Break - 30 Minutes

10:15 - 10:45

10:45 - 11:45

Git on the mainframe, a natural fit

Anthony Anter
BMC Software
Session: AA

AppDev
Stuart Ashby
chilli rating

RACF Update

Mark Nelson
IBM USA
Session: GA

Security Working Group
Jamie Pease
chilli ratingchilli ratingchilli rating
15 Minute Break

11:45 - 12:00

12:00 - 13:00

Snakes, Security and Saving Time

Henri Kuiper
zDevOps
Session: GB

Security Working Group
Jamie Pease
chilli ratingchilli rating
Lunch ... Astons & Grand Prix

13:00 - 14:00

14:00 - 15:00

Create a z/OS instance in a coffee break

Dr. Chris Poole
IBM UK LTD.
Session: AD

AppDev
Stuart Ashby
chilli rating

Ransomware, gaps in SMF records, and detection options

Trevor Eddolls
iTech-Ed Ltd
Session: GD

Security Working Group
Jamie Pease
chilli ratingchilli rating
15 Minute Break

15:00 - 15:15

15:15 - 16:15

Hiding Among Bits - A Digital Forensic Saga

Cristian Coraci
Digital Forensic Examiner
Session: GE

Security Working Group
Jamie Pease
chilli ratingchilli rating
Afternoon Refreshments - 30 Minutes

16:15 - 16:45

16:45 - 17:45
15 Minute Break

17:45 - 18:00

Evening Meal & Bar (Self Funded)

19:00 - 21:00

Wednesday 2nd November

Time

Becketts

Catalunya

Chapel

Hockenheim

Hungaroring

Indianapolis

Melbourne

Monaco

Nurburgring

Stowe

Suzuka

Vale

Wellington A

Wellington B

Woodcote

Monza

Registration & Coffee

08:00 - 09:00

15 Minute Break

10:00 - 10:15

10:15 - 11:15

If great testing is a data problem, how are you solving it?

Anthony Anter
BMC Software
Session: AG

AppDev
Stuart Ashby
chilli rating

Continuous Compliance on IBM Z and LinuxONE

Michael Zagorski
IBM USA
Session: GG

Security Working Group
Jamie Pease
chilli ratingchilli rating
Morning Coffee Break - 30 Minutes

11:15 - 11:45

11:45 - 12:45
Lunch ... Astons & Grand Prix

12:45 - 13:45

13:45 - 14:45
15 Minute Break

14:45 - 15:00

15:00 - 16:00

Zigi The ISPF Git interface for the rest of us

Henri Kuiper
zDevOps
Session: AK

AppDev
Stuart Ashby
chilli rating

The Path to an Encrypted RACF Data Set

Mark Nelson
IBM USA
Session: GK

Security Working Group
Jamie Pease
chilli ratingchilli ratingchilli rating
Afternoon Refreshments - 30 Minutes

16:00 - 16:30

16:30 - 17:30
15 Minute Break

17:30 - 17:45

Pre-Dinner Drinks

18:45 - 20:00

Conference Dinner

20:00 - 22:00

Thursday 3rd November

Time

Becketts

Catalunya

Chapel

Hockenheim

Hungaroring

Indianapolis

Melbourne

Monaco

Nurburgring

Stowe

Suzuka

Vale

Wellington A

Wellington B

Woodcote

Monza

15 Minute Break

08:45 - 09:00

09:00 - 10:00
15 Minute Break

10:00 - 10:15

10:15 - 11:15
Morning Coffee Break - 30 Minutes

11:15 - 11:45

11:45 - 12:45
15 Minute Break

12:45 - 13:00

13:00 - 14:00
Brown Bag Lunch

14:00 - 14:30

Prize Draws and Best Speaker Awards

14:30 - 15:30