GSE UK Conference 2022

Mainframes are MAD - Modern, Adaptable, Diverse

Time Table

Jump To Tuesday 1st November
Jump To Wednesday 2nd November
Jump To Thursday 3rd November

Tuesday 1st November

Stream Session Presentation Title Speaker Company Time
Registration & Coffee 07:30 - 09:00
Keynote: Conference Opening Mark Wilson BMC Software 09:00 - 09:15
Morning Coffee Break - 30 Minutes 10:15 - 10:45
Becketts AA Git on the mainframe, a natural fit Anthony Anter BMC Software 10:45 - 11:45
Melbourne GA RACF Update Mark Nelson IBM USA 10:45 - 11:45
15 Minute Break 11:45 - 12:00
Becketts AB DB2 understands in-memory is important, so should the application developers Nathan Brice IBM UK LTD. 12:00 - 13:00
Melbourne GB Snakes, Security and Saving Time Henri Kuiper zDevOps 12:00 - 13:00
Lunch & Learn 13:00 - 14:00
Lunch ... Astons & Grand Prix 13:00 - 14:00
Becketts AD Create a z/OS instance in a coffee break Dr. Chris Poole IBM UK LTD. 14:00 - 15:00
Melbourne GD Ransomware, gaps in SMF records, and detection options Trevor Eddolls iTech-Ed Ltd 14:00 - 15:00
Stowe JD IBM Z NetView Technical Update Part 1 of 2 Pamela McLean IBM USA 14:00 - 15:00
15 Minute Break 15:00 - 15:15
Melbourne GE Hiding Among Bits - A Digital Forensic Saga Cristian Coraci Digital Forensic Examiner 15:15 - 16:15
Afternoon Refreshments - 30 Minutes 16:15 - 16:45
Becketts AF DevSecOps – Preventing Supply Chain Attacks while securing your DevOps process Al Saurette MainTegrity Inc 16:45 - 17:45
15 Minute Break 17:45 - 18:00
Evening Meal & Bar (Self Funded) 19:00 - 21:00

Wednesday 2nd November

Stream Session Presentation Title Speaker Company Time
Registration & Coffee 08:00 - 09:00
15 Minute Break 10:00 - 10:15
Becketts AG If great testing is a data problem, how are you solving it? Anthony Anter BMC Software 10:15 - 11:15
Melbourne GG Continuous Compliance on IBM Z and LinuxONE Michael Zagorski IBM USA 10:15 - 11:15
Morning Coffee Break - 30 Minutes 11:15 - 11:45
Lunch ... Astons & Grand Prix 12:45 - 13:45
Lunch & Learn 12:45 - 13:45
Becketts AJ Modernizing z/OS Source Control and Build Without JCL - A User Experience Kevin Cogley Dynatrace 13:45 - 14:45
Stowe JJ IBM Z NetView Technical Update Part 2 of 2 Pamela McLean IBM USA 13:45 - 14:45
15 Minute Break 14:45 - 15:00
Becketts AK Zigi The ISPF Git interface for the rest of us Henri Kuiper zDevOps 15:00 - 16:00
Melbourne GK The Path to an Encrypted RACF Data Set Mark Nelson IBM USA 15:00 - 16:00
Afternoon Refreshments - 30 Minutes 16:00 - 16:30
15 Minute Break 17:30 - 17:45
Pre-Dinner Drinks 18:45 - 20:00
Conference Dinner 20:00 - 22:00

Thursday 3rd November

Stream Session Presentation Title Speaker Company Time
15 Minute Break 08:45 - 09:00
Becketts AM Why the integration between Zowe and Db2 for z/OS is important for experienced and new mainframers? Sowmya Kameswaran IBM USA 09:00 - 10:00
15 Minute Break 10:00 - 10:15
Becketts AN Automate your application testing with a z/OS instance in public cloud Dr. Chris Poole IBM UK LTD. 10:15 - 11:15
Morning Coffee Break - 30 Minutes 11:15 - 11:45
15 Minute Break 12:45 - 13:00
Stowe JP IBM Z NetView IP Management Update Pamela McLean IBM USA 13:00 - 14:00
Brown Bag Lunch 14:00 - 14:30
Prize Draws and Best Speaker Awards 14:30 - 15:30